vrijdag 2 februari 2007

In beeld

Nederlands' meest deskundige en daarom vaak ook kritische multimedia journalist Peter Olsthoorn heeft het persbericht van Meavita Thuis opgepakt. "Met Meavita thuis, onder meer ontwikkeld met internetkennis van Impact Valley met bekende adviseurs als Jan Prins (voorheen Interimic) en Aad Beekhuis (voorheen verantwoordelijk voor adsl bij KPN en Versatel), heeft de zorgorganisatie naar eigen zeggen de nek uitgestoken." Lees hier zijn hele artikel.

Over Impact valley weet Peter te melden dat die de TVfoon kastjes uit China importeren. Impact importeert ze niet alleen maar ontwikkelt ze ook volledig in eigen beheer met een eigen engineeringbedrijven in Beijing en Eindhoven. Voor de productie heeft Impact een strategische partnership met TCL, werelds' grootste producent van televisies. De kastjes lijken en moeten voor de doelgroep ook heel simpel zijn, maar bevatten geavanceerde P2P technologie om de kosten van mediadistributie zo laag mogelijk te houden. Bovendien kun je er mee beeldbellen via de televisie met een breedbandverbinding van slechts 256kbps.

Geen opmerkingen:

Over ons

Het zijn Jan Prins en Clarice de Bruin die deze blog bijhouden. We zijn de blog ooit begonnen ter ere van ons eerste kind, Elise, maar inmiddels hebben we ook Ariane erbij. We vullen de blog met foto's, filmpjes en belevenissen uit de prive sfeer. Voor onze boot (Take Two, een BAV 44-3, thuishaven Mahon, Menorca) hebben we een aparte site (www.zeilenmenorca.nl). De boot is te huur.